دستور آشپزی: كاتوي شكلات


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 18 آبان 1390
بازدید : 1450
نویسنده : امیرحسین

 

دستور آشپزی: كاتوي شكلات

 
 
 
وانیل طبعی گرم دارد و دارای خاصیت محرک و ضدتشنج است./ خامه را در شیرجوش کوچکی بریزید تا خوب داغ شود، شکلات را خرد کنید و داخل خامه بریزید و به هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود. آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را به آن بیفزایيد.
 
 
 


 
مواد لازم برای روکش :
  •  خامه صبحانه: 250گرم
  •  شكلات قهوه‌اي تيره: 300گرم
  •  اسانس دلخواه: 2قطره
 


مواد لازم کاتوی :
  •   آرد سفيد گندم: يک و 3/4 پيمانه
  •   پودر كاكائو: 1/2پيمانه
  •   جوش شيرين: يک و 1/4 قاشق چايخوري
  •   نمك: 1/8قاشق چايخوري
  •   كره: 180گرم
  •   شكر: 2/3پيمانه
  •   شكرقهوه‌اي: 2/3پيمانه
  •   تخم‌مرغ درشت: 2عدد
  •   وانيل مايع: 2قاشق چايخوري
  •   شير: يک و 1/2 پيمانه
 


 طرز تهیه روکش گاناچ:

خامه را در شیرجوش کوچکی بریزید تا خوب داغ شود، شکلات را خرد کنید و داخل خامه بریزید و به هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود. آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را به آن بیفزایيد. اجازه دهید در دمای محیط خنک شود. بايد زمانی که آن را با انگشت لمس می‌کنید جای انگشت‌تان روی کرم بماند.



 طرزتهیه

فر را در دماي 180درجه سانتيگراد روشن كنيد، كف يك قالب قلب يا مكعب يا گرد را كاغذ روغني بيندازيد و كف و اطراف قالب را چرب كنيد. آرد ، پودر كاكائو، جوش‌شيرين و نمك را در كاسه‌اي با هم مخلوط و الك كنيد. كره و شكرها را در كاسه‌اي بريزيد و با همزن هم بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بيفزاييد و هم بزنيد،سپس وانيل را بيفزاييد و كمي هم بزنيد. در آخر مخلوط آرد و شير را به تدريج اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا مايه يكدست شود. مايه را در قالب بريزيد و به مدت 25 الي 30 دقيقه بپزيد. پس از گذشت 5دقيقه كيك را از قالب خارج كنيد و به صفحه مشبك منتقل كنيد. بعد از سرد شدن روي آن گاناچ ماليده و با كاردك  موج‌دار كنيد . با شكلات، صدف‌هاي زيبايي درست كنيد و روي آن قرار دهيد.



فوت آشپزي روکش گاناچ 

شکلات باید در دمای محیط سرد شود تا رنگ تیره خود را حفظ کند و سپس شکلات را با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: برچسب‌ها: دستور , آشپزی , کاتون , شکلاتی ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز از همه جا و آدرس iranianblog.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com